Rotterdam Centrum

OVER ons kinderdagverblijf

“Onze vestiging De Droomplaats Kinderopvang ligt in het centrum van Rotterdam, op de kruising van de kareldoorman straat en de Oude Binnenweg. Wij zijn gevestigd in de voormalige La place, op de 2de en 3de verdieping. 

De locatie heeft begin 2022 een ware metamorfose ondergaan en is veranderd in een prachtige kleurrijke sfeervol kinderdagverblijf. In ons pand hebben wij een prachtige centrale ruimte, 6 groepsruimten, en twee afgeschermde buitenruimte. De kinderen kunnen in de buitenruimte veilig klimmen, klauteren, rennen, fietsen, in de zandbak spelen en ‘s zomers in de zwembadjes spetteren.”

Locatiegegevens

Straat: Oude Binnenweg 34
Postcode en plaats: 3012 JE Rotterdam
Telefoonnummer: 085 111 92 05
WhatsApp: 085 111 92 05
E-mail: wtc@dedroomplaats.nl
LRK Nummer: 623093686

Maandag t/m vrijdag van 07:00 – 18:30 uur.

Isaura Fernandes
E-mail: isaura@dedroomplaats.nl
Telefoonnummer: 085 – 111 92 05
WhatsApp: 0649589326

Neem een kijkje bij ons binnen

Routebeschrijving

Ratna M
Read More
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Read More
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Read More
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Read More
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Read More
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next