BSO 

OVER ONZE BSO's

BSO Bij Juf Thuis

Overhandstraat 193195 SE Pernis Rotterdam

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur geopend

BSO De Plataan

Polluxstraat 123195 RH Pernis Rotterdam

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur geopend

BSO Het Waterschip

Burgemeester Beyenstraat 79, 3195 RB Pernis Rotterdam

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur geopend

Routebeschrijving

Ratna M
Read More
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Read More
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Read More
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Read More
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Read More
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next
Open chat
1
Heb je hulp nodig?
Scan the code
Hi,
Kunnen we je helpen?