Buitengewoon

OVER ONZE BSO

Onze vestiging De Droomplaats BSO heeft 2 locaties: BSO Buitengewoon en BSO Kiekeboe. Beide vestigingen liggen in Overschie, gelegen op het terrein van het verzorgingstehuis van Laurens Stadzicht. Wij zijn gevestigd in het naastgelegen park en delen ons bos met de peuters van Kinderopvang Kiekeboe en Peuterspeelzaal Kiekebos.

In het bos is onze locatie te vinden waar we zijn gevestigd in ons eigen gebouw welke we delen met Peuterspeelzaal Kiekebos. Binnen hebben we verschillende hoekjes om in te spelen en een grote keuken waar we samen kunnen koken. We spelen heel veel buiten in ons eigen Kiekebos, buitenzijn is voor ons heel belangrijk want wat binnen kan, kan buiten ook!

Op onze BSO’s is ruimte voor in totaal 40 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. We halen op schooldagen kinderen op bij basisschool Park 16hoven. Naast voor- en naschoolse opvang bieden wij ook de mogelijkheid voor vakantieopvang.

BSO

Op onze BSO’s bieden wij opvang waar kinderen zich veilig en geborgen voelen en waar het gezellig is. Kinderen hebben plezier met elkaar in de groep en leren veel van elkaar. Onze pm’ers hebben zowel oog voor de groep als geheel en voor elk individu in de groep. Ieder kind is anders en wij vinden het heel belangrijk om oog te hebben voor de persoonlijke behoeften van elk kind. 

Wij willen dat kinderen de BSO als vrije tijd ervaren, een plek waar zij zich kunnen ontspannen na een dag vol inspanning op school. De BSO moet een plek zijn waarin zij zelf keuzes kunnen maken in wat zij willen doen, met wie zij willen spelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij voldoende leuke activiteiten bieden waar de kinderen aan mee kunnen doen. Zo willen wij van onze BSO een leuke en uitdagende omgeving maken waar de kinderen graag zijn.

Onze visie is dat buitenschoolse opvang vooral vrije tijd is. Kinderen leren door (samen) te spelen, dus ook tijdens vrije tijd leren kinderen.

Kiekeboe

Straat: Overschiese Kleiweg 555
Postcode en plaats: 3045 PR Rotterdam
Telefoonnummer: 085-1119203 (keuze 5)
LRK Nummer: 970067550

Wij zijn geopend van 14:45 tot 18:30 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

BSO Buitengewoon

Straat: Overschiese Kleiweg 519
Postcode en plaats: 3045 PR Rotterdam
Telefoonnummer:
LRK Nummer: 157727282

Wij zijn geopend van 14:45 tot 18:30 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Neem een kijkje bij ons binnen

Routebeschrijving

Ratna M
Read More
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Read More
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Read More
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Read More
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Read More
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next