Kiekebos

OVER ONZE peuterspeelzaal

Op de peuterspeelzaal worden kinderen van 2,5 tot 4 jaar opgevangen. De peuterspeelzaal biedt verschillende activiteiten die afgestemd zijn op de verschillende ontwikkelingsgebieden. Kinderen van de peuterspeelzaal spelen het merendeel van de tijd buiten. Buiten zijn verschillende hoekjes gecreëerd waar de kinderen met goed en slecht weer kunnen spelen, zo hebben we een keuken en overdekte speelhoek waar kinderen aan tafel kunnen knutselen of samen fruit eten.

Met slecht weer spelen we soms binnen. In onze groepsruimte zijn meerdere hoekjes gecreëerd, bijvoorbeeld een poppenhoek, bouwhoek en een leeshoek. Het speelgoed dat binnen en buiten aanwezig is, is afgestemd op de leeftijdsfase en is gericht op de verschillende ontwikkelingsgebieden.

Buiten zijn is het belangrijkste onderdeel van ons dagritme en de peuters zijn dus ook vaak buiten in het Kiekebos te vinden.

Locatiegegevens

Straat: Overschiese Kleiweg 519
Postcode en plaats: 3045 PR Rotterdam
Telefoonnummer: 085-1119203 (keuze 5)
LRK Nummer: 104001409

Maandag t/m vrijdag van 08:45 t/m 12:45

Neem een kijkje bij ons binnen

Routebeschrijving

Ratna M
Read More
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Read More
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Read More
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Read More
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Read More
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next