Rondleiding

Als u het onderstaande formulier invult dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een rondleiding. Tijdens deze rondleiding laten wij onze locatie zien, krijgt u een uitleg over ons pedagogisch beleid en beantwoorden wij al uw vragen.

(Algemene) vragen:
Heeft u een aantal (algemene) vragen die u eerst graag beantwoord wil hebben? U kunt dan het beste contact met ons op nemen via het algemene contactformulier, per e-mail of telefonisch (085 – 111 92 00, keuze 1) Op het hoofdkantoor kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw Achternaam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Locatie (verplicht)

  Soort opvang (verplicht)

  Wat is de leeftijd van uw kind(eren)? (verplicht)

  Voorkeur voor een bepaalde dag(en) voor de rondleiding
  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

  Voorkeur voor een tijdstip voor de rondleiding
  OchtendMiddag

  Hoe heeft u ons gevonden? (verplicht)

  Opmerking

  LET OP: Wegens veiligheidsredenen vragen wij bij rondleidingen om u te legitimeren.

  Ratna M
  Read More
  Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
  Marieke D
  Read More
  Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
  Ronin B
  Read More
  Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
  Shula F
  Read More
  Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
  Pascal B
  Read More
  Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
  Previous
  Next