Okidoki

OVER ONZE BSO

Onze visie is dat buitenschoolse opvang vooral vrije tijd is. Wij willen dat kinderen de BSO als vrije tijd ervaren, een plek waar zij zich kunnen ontspannen na een dag vol inspanning op school. De BSO is een plek waarin zij zelf keuzes kunnen maken in wat zij willen doen en met wie zij willen spelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij voldoende leuke activiteiten aanbieden waar de kinderen aan mee kunnen doen.
Zo willen wij van onze BSO een leuke en uitdagende omgeving maken waar de kinderen graag zijn. Kinderen leren door (samen) te spelen, dus ook tijdens vrije tijd leren kinderen. Zij worden hierbij begeleid en gestimuleerd door ervaren gediplomeerde pm’ers.

De kinderen kunnen gebruik maken van drie ruimtes: het bso groepslokaal, de pluskamer en de centrale ruime speelhal. Verder maken wij veel gebruik van de buitenspeel pleinen van de basisscholen achter ons speelplein. Er worden elke dag verschillende activiteiten aangeboden door de pm’ers waar de kinderen vrijwillig aan kunnen deelnemen, deze activiteiten zijn niet verplicht. Wij stimuleren de kinderen wel om mee te doen en de activiteiten zullen ook aansluiten op de interesse en het ontwikkelingsniveau van de kinderen.

Locatiegegevens

Straat: Stampioendreef 1
Postcode en plaats: 2661 SR Bergschenhoek
Telefoonnummer: 085 – 111 92 02
E-mail: okidoki@dedroomplaats.nl
LRK Nummer: 252045981

Wij zijn van geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14:00 tot 18:00 uur. En op woensdag en vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur. 

Joyce Blommaert
E-mail: joyce@dedroomplaats.nl
Telefoonnummer & WhatsApp: 085 111 92 02

Neem een kijkje bij ons binnen

Routebeschrijving

Ratna M
Read More
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Read More
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Read More
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Read More
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Read More
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next