Heppie

OVER ons kinderdagverblijf

Onze vestiging kinderopvang locatie Heppie is een klein huiselijk kinderdagverblijf, gevestigd in de Afrikaanderwijk in Rotterdam-Zuid. In dit nieuwe, totaal opgeknapte pand hebben wij 2 ruime lokalen voor een babygroep en een dreumes/peutergroep.

Onze ruime buitenplaats is gerenoveerd tot een natuurtuin waarin veel te beleven valt. Ons beleid is dat de kinderen iedere dag buiten spelen. Wij willen dit stimuleren door een uitdagende, groene speelplaats te creëren waarin kinderen zich vrij voelen en zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen.

In dit nieuwe, totaal opgeknapte pand hebben wij 2 ruime lokalen voor een babygroep en een dreumes/peutergroep. Naast de opvang voor werkende en studerende ouders, bieden wij ook mogelijkheden voor ouders die naar taalles gaan of opzoek zijn naar een baan. In de babygroep worden kinderen opgevangen tot 24 maanden. De kinderen slapen in een aangrenzende slaapkamer. Ieder kind heeft zijn eigen bedje. De groep is ingericht voor kinderen in deze leeftijd. Voor de jongste kinderen zijn er onder andere een box en wipstoeltjes en vermaken zij zich onder andere met een babygym. Daarnaast is er speelmateriaal voor alle kinderen tot 24 maanden. Zo ontdekken kinderen zichzelf in de spiegel en ontdekken zij veel met de speel paddenstoel.

Locatiegegevens

Straat: Hillestraat 21-23
Postcode en plaats: 3072JK Rotterdam
Telefoonnummer: 085 111 92 07
WhatsApp: 085 1119207   
E-mail: heppie@dedroomplaats.nl
LRK Nummer: 216853503

 

Maandag t/m vrijdag van 07:30 – 18:00 uur.

Marijana Mihak-Rebernik
E-mail: marijana@dedroomplaats.nl
Telefoonnummer: 085 –1119212
WhatsApp: 085 – 111 9212

Neem een kijkje bij ons binnen

Routebeschrijving

Ratna M
Read More
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Read More
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Read More
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Read More
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Read More
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next