Contact

Neem contact met ons op

U kunt direct contact opnemen met ons centrale kantoor door middel van het contactformulier, e-mail of telefoon voor algemene vragen of vragen over de beschikbaarheid van kinderopvangplaatsen.

Voor het aanvragen van een rondleiding hebben wij een ander aanvraagformulier gemaakt. Wilt u uw kind direct inschrijven? Vul dan het inschrijfformulier in.

Contactgegevens Hoofdkantoor

  • Klompenmakerstraat 69, 3194 DD Hoogvliet – Rotterdam
  • (T) 085-1119200 (keuze 1)
  • (@) info@dedroomplaats.nl

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 09:00 – 17:00

Indien u een algemene vraag heeft vult u dan het onderstaande formulier in. Een medewerker van het hoofdkantoor neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ratna M
Read More
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Read More
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Read More
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Read More
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Read More
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next