Okidoki

Kinderdagverblijf BSO

OVER ONZE locatie

Onze vestiging De Droomplaats Okidoki in Bergschenhoek ligt in een moderne jonge woonwijk en is een kleinschalig en sfeervol kinderdagverblijf. In ons gebouw hebben wij een ruime centrale speelhal, met 4 aangrenzende groepsruimten, één voor de babygroep, één voor de dreumesgroep, één voor de peutergroep en één voor de buitenschoolse opvang. Voor de oudere kinderen van de BSO is een extra ruimte ingericht ‘de plus kamer”.

Aangrenzend aan het gebouw is aan de voorzijde de buitenspeelruimte voor de dreumesgroep en peutergroep waar de kinderen veilig kunnen klimmen, klauteren, rennen, fietsen, in de zandbak spelen en als het ‘s zomers warm is lekker met water kunnen spetteren. Aan de achterzijde is een aparte buitenruimte voor de babygroep, met veel schaduwrijke plekjes voor de allerkleinsten. De BSO maakt gebruik van de achter speelplaats en de aangrenzende grote speelpleinen van de basisscholen.


Wij werken met het programma Uk & Puk, zoals beschreven in het pedagogische werkplan. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van 0- tot 4-jarigen door actief spel. De pop Puk is het speelkameraadje van de kinderen. Onze speciale expressieve dansjuf Corina komt eens per week met onze kinderen dansen. Zij danst en beweegt met de kinderen op klassieke, culturele en moderne muziek.

Soorten Opvang

Ratna M
Read More
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Read More
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Read More
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Read More
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Read More
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next