Vacature

Omscholing tot Pedagogisch medewerker

Ben jij op zoek naar werk in Rotterdam of Bergschenhoek? Heb jij passie voor kinderen en wil je ze graag begeleiden in de groei en ontwikkeling maar heb je niet de juiste diploma’s? Geen probleem! 

Voor mensen die een MBO3 of 4 diploma (in een andere richting) hebben, bieden wij een baan aan waarmee een bbl opleiding gevolgd kan worden. 

Je gaat 1 dag per week naar school en 3 tot 4 dagen werk je actief mee. In 1 tot 2 jaar word je omgeschoold en ontvang je je MBO pedagogisch medewerker diploma. De kosten van de opleiding dien je zelf te betalen.

Meer informatie over de opleidingskosten vind je op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/middelbaar-beroepsonderwijs/vraag-en-antwoord/hoogte-lesgeld-en-cursusgeld-mbo 

Heb je interesse? Kom dan werken bij de Droomplaats Kinderopvang. Wij hebben vacatures op verschillende kinderdagverblijven in Rotterdam en Bergschenhoek.

De pedagogische medewerker bij De Droomplaats is verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging en educatie van een groep kinderen in een kindercentrum. De doelgroep en soort opvang kan verschillen.

Wat biedt de Droomplaats jou?

 • Een werkomgeving waarom het gaat om de kinderen
 • Fijne collega’s die al jaren bij ons werken
 • Een werk-leertraject met coaching on the job
 • Salaris conform CAO Kinderopvang (Schaal 5 trede 7)  
 • Na het behalen van je diploma word je ingeschaald in schaal 6, trede 10
 • Mogelijkheid tot een (vast) contract na behalen van je diploma 
 • Aanvullende scholingsmogelijkheden zoals VVE of doorstroming naar het HBO 

Ben jij iemand die:

 • weet dat de kinderopvang in beweging is en dat de toekomst vraagt om een hogere kwaliteit?
 • iemand die in zichzelf wil investeren en wil ontwikkelen. Daarnaast zich wil specialiseren op bepaalde leeftijdsgroepen.
 • in het bezit van een diploma op minimaal MBO-3 of Hbo niveau.
 • woonachtig in (de regio van) Rotterdam of Bergschenhoek?

Dan horen we graag van je! 

Over De Droomplaats Kinderopvang
Het is de uitdaging om te laten zien en te laten ervaren dat er ook met heel jonge kinderen ontwikkelingsgericht gewerkt kan worden, zonder dat dit ten koste gaat van het ‘kind zijn’. Ons motto is Spelen is Leren. Wij vinden ouderbetrokkenheid belangrijk.  Samen bereik je immers meer. Voor meer informatie kijk ook eens op onze website: www.dedroomplaats.nl

Hoe gaan we nu verder? 

 • Reageer via de WhatsApp, telefoon, e-mail
 • We bellen jou zo snel mogelijk op
 • Daarna heb je een sollicitatiegesprek. Dit kan bij ons op de locatie of via WhatsApp videobellen
 • Als we beide enthousiast zijn kom je een keer meelopen op een locatie in Rotterdam of Bergschenhoek
 • Daarna onderteken je een contract en ga je aan de slag

Heb je nog vragen over de vacature? Bel of WhatsApp me dan!

Solliciteer nu

Neem contact op met Trees Houdijk

E-mail: trees@dedroomplaats.nl

Telefoonnummer: 085 – 111 92 11

Ratna M
Read More
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Read More
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Read More
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Read More
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Read More
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next